Lentäjän näkökulmasta

Lentäjän Näkökulmasta

Urpo Minkkinen

Startti

9.2.2014 klo 15:05 – Urpo Upi Minkkinen

 5  1  4773

Tuo sana start tarkoittaa ilmailussa lentoon lähtöä, niin kuvatkoon se myös minun taivalta tässä bloggaajan ”uralla”. Syy miksi olen täällä kirjoittamassa on osin Markus Kauppisen syytä, joten häntä voitte syyttää:)  Aion enimmäkseen keskittyä Viitasaaren seudulta ottamieni ilmakuvien julkaisemiseen tällä kanavalla, jotta ne olisivat kaikkien ”nettiläisten” nähtävillä. Aika monelta kyläkunnalta on kertynyt kuvia n. kymmenen vuoden aikana, mutta nyt tulee lentelyyn uutta mielenkiintoa hakea uusia paikkoja kuvien kohteeksi. Jos jalka…siis siipi nousee, niin pyrin joka kylän Viitasaarelta kuvaamaan ja tuomaan tänne nähtäville. Liitä tähän kolme kuvaa laitteista joilla lentelen.

Ensimmäisessä kuvan värkki on Varjoliito Trike, suomalaisittain Raikki.

Kahdessa muussa kuvassa Moottoroitu Varjoliidin, tuttavallisemmin MOVA.

Palataan asiaan

Upi

Kommentit (5 kpl)

  • Esa Kilponen9.2.2014 klo 15:58Tervetuloa mukaan, Upi! Nythän tämä sivusto lähtee kirjaimellisesti lentoon. Huimapäistä touhua, ja kuvat ovat varmasti upeita. Hieno ajatus laittaa kaikkien kylien kuvia nähtäville. Viitasaari näyttää erilaiselta lentäjän silmin.
  • pirjo nyman11.2.2014 klo 09:51Hienoa Upi, kuvasi ovat aina herkkuaineistoa!
  • pärinäpoika28.2.2014 klo 21:41hienoa ”upi”
    keep up the good work!
  • hannu roine28.2.2014 klo 21:59Hyvä Upi! Hienoa kotiseuturakkautta!
  • Jussi Haverinen3.4.2014 klo 20:03Kiitos taas kerran Upi kuvista, jotka kertovat paljon paikkakunnastamme, enemmän kuin pelkät kartat ja maan pinnalta otetut kuvat kohteista. Toivottavasti pioneerityösi myös rekisteröinin suhteen palkitaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top